ClickCease
top of page
Livrare rapida, calitate garantata! Preturi de producator !
6018074d8f41d9f6d804bfc7_trustedsite_logo.png
8148456.png
Quality-Assurance2.png
iso.png
litere-volumetrice.jpg

 Litere volumetrice 

Producator de litere volumetrice

Literele volumetrice cu iluminare LED sunt produse din plexiglas sau alte materiale translucide, care permit lumina să treacă prin ele. Acestea sunt utilizate pentru a crea semne luminoase personalizate, care pot fi utilizate pentru a indica locația unei afaceri sau pentru a atrage atenția asupra unui anunț sau mesaj.

Modul de iluminare in halou se refera la modul de iluminare prin care lumina se răspândește uniform în jurul perimetrului literei, creând un efect de lumină în jurul acesteia.

OFERIM  PRODUCTIE SI MONTAJ IN BUCURESTI, PLOIESTI, TIMISOARA, CLUJ, ARAD, CRAIOVA, IASI SI CONSTANTA

Producator de litere volumetrice

Producem, transportam si montam litere volumetrice iluminate sau din polistiren.

Modele de litere volumetrice:

- Litere volumetrice cu iluminare frontala

- Litere volumetrice cu iluminare in spate (halou)

- Litere volumetrice cu cant luminos

- Litere volumetrice neiluminate (forex,bond,plexiglas)

- Litere volumetrice din polistiren natur sau vopsit

- Litere volumetrice incastrate in caseta

Cum comand litere volumetrice ?

Puteti comanda logo/text volumetric pe mail vanzari@productie-publicitara.eu, telefonic la numarul 0765.491.597 sau pe Whatsapp.

Termenul de executie este de 7-10 zile lucratoare.

Totul despre litere volumetrice

Literele volumetrice pot fi produse în diferite forme și dimensiuni, inclusiv litere cilindrice sau litere plane. Acestea pot fi decorate cu diferite culori sau design-uri pentru a se potrivi cu branding-ul afacerii sau cu mesajul pe care doriți să-l transmiteti.

Cu un design atractiv și o funcționalitate ridicată, literele volumetrice cu iluminare LED sunt o alegere populară pentru afacerea ta și pentru a-ți atrage clienții.

Litere volumetrice din polistiren sunt litere tridimensionale, care sunt produse prin taierea polistirenului intr-o forma, iar apoi acestea sunt vopsite cu vopsele speciale pentru a le da culoare si a le proteja de factorii externi.

Procesul de producere a acestor litere poate fi descris astfel:

  1. Proiectarea formei: Inainte de a produce literele volumetrice, se creeaza o forma dupa care se va taia polistirenul. Acest model poate fi realizat din lemn sau din material plastic dur.

  2. Aplicarea vopselei: Forma este acoperita cu o baza de vopsea, care poate fi aplicata prin pulverizare sau prin uns.

 

Productia de litere volumetrice din plexiglas cu iluminare LED este un proces de fabricare care presupune realizarea unui caracter sau a unui logo din materiale precum plexiglas sau policarbonat, cu iluminare prin intermediul LED-urilor. Acest tip de litere volumetrice sunt frecvent utilizate in diverse aplicatii publicitare, cum ar fi reclame la vitrine sau in cadrul centrului comercial.
In procesul de fabricare, plexiglasul sau policarbonatul sunt taiate in forma dorita si apoi sunt puse la punct prin intermediul unor profile din aluminiu sau din otel. LED-urile sunt instalate in interiorul literelor volumetrice, oferind o iluminare uniforma si puternica.


In ceea ce priveste avantajele acestui tip de litere volumetrice, ele sunt rezistente la intemperii si au o durata de viata lunga datorita LED-urilor utilizate. De asemenea, literele volumetrice din plexiglas cu iluminare LED sunt usor de instalat si ofera un aspect atractiv oricarei locatii in care sunt montate.


In concluzie, productia de litere volumetrice din plexiglas cu iluminare LED poate fi o solutie ideala pentru promovarea afacerii dumneavoastra, oferind un aspect atractiv si durabil.

bottom of page