ClickCease
top of page
postere.jp2

Producator de afise publicitare si postere

Producator direct de postere si afise publicitare din whiteback, blueback, polipropilena si hartie laminata.
Oferim o gama completa de postere si afise la dimensiuni de pana la 1500 mm. Serviciul de grafica este inclus in pret la cereri mai mari de 20 postere.
Afisele standard sunt cele din hartie (whiteback) disponibila la diverse gramaje, insa pentru o rezistenta mai puternica se pot produce si din polipropilena sau hartie laminata.

OFERIM  PRODUCTIE SI MONTAJ IN BUCURESTI, PLOIESTI, TIMISOARA, CLUJ, ARAD, CRAIOVA, IASI SI CONSTANTA

afise-hartie.jp2

Postere si afise Whiteback

afise-polipropilena.jp2

Postere si afise Polipropilena

postere-hartie.jp2

Postere si afise Blueback

Postere si afise din whiteback/blueback

Graph Productie Publicitara este un producator de postere si afise printate din materialul whiteback si blueback. Ne mandrim cu tehnologia noastra de productie si cu echipa noastra de profesionisti care lucreaza, oferind servicii de calitate superioara.

Lucram cu clientii nostri pentru a le oferi rezultatele pe care si le doresc. Ne dedicam sa oferim cele mai bune produse si servicii pentru a raspunde nevoilor lor. Vizitati site-ul nostru pentru a afla mai multe despre produsele si serviciile noastre

Cum comand ?

Puteti comanda o firma luminoasa pe mail vanzari@productie-publicitara.eu, telefonic la numarul 0765.491.597 sau pe Whatsapp.

Termenul de executie este de 3-7 zile lucratoare.

Postere si afise din polipropilena

Graph Productie Publicitara este o companie specializata in productia de postere si afise. Utilizam tehnologii inovative si de ultima generatie pentru a oferi cele mai bune produse pentru clientii nostri. Printam pe polipropilena pentru postere si afise pentru a asigura durabilitatea si calitatea superioara a produselor noastre. De asemenea, oferim servicii de design pentru a ne asigura ca produsele noastre sunt exact asa cum doriti.

bottom of page