ClickCease
top of page
Firmele mari aleg sa lucreze cu noi!
Livrare rapida, calitate garantata! Preturi de producator !
6018074d8f41d9f6d804bfc7_trustedsite_logo.png
8148456.png
Quality-Assurance2.png
iso.png
colantare-stand.jpg

 Colantari spatii comerciale 

Personalizam autocolante, window graphics si sablari.

Colantarea spatiilor comerciale si sablarea geamurilor sunt doua tehnici populare de decorare a spatiilor interioare si exterioare, utilizate atat pentru crearea unui ambient placut cat si pentru promovarea afacerilor si a produselor. 
 
Sablarea geamurilor este o tehnica de decorare a geamurilor care consta in aplicarea unui model sau a unui mesaj pe suprafata geamului prin sablare. Acest model poate fi realizat folosind sablare cu sablare sau sablare cu laser, iar imaginea sau mesajul poate fi imprimat

OFERIM  PRODUCTIE SI MONTAJ IN BUCURESTI, PLOIESTI, TIMISOARA, CLUJ, ARAD, CRAIOVA, IASI SI CONSTANTA

Personalizam autocolante, sablari si window graphic

Colantările pentru geamuri sau autocolante care pot fi aplicate pe geamurile spatiilor comerciale pentru a oferi un aspect personalizat sau pentru a oferi protecție împotriva razelor UV, pot fi utilizate pentru a adăuga design-uri sau logo-uri, sau pentru a acoperi geamurile pentru a asigura intimitate sau pentru a reduce reflexia.

Colantările pentru geamuri pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi vinyl sau hârtie, și pot fi disponibile într-o varietate de culori și modele. Este important să se aplice colantările pentru geamuri pe o suprafață curată și netedă pentru a asigura o aderență bună. Colantările pentru geamuri pot fi, de asemenea, ușor de îndepărtat, dar pot lăsa un strat subțire de adeziv în urma lor

Cum comand o colantare/sablare ?

Puteti comanda o colantare/sablare pe mail vanzari@productie-publicitara.eu, telefonic la numarul 0765.491.597 sau pe Whatsapp.

Termenul de executie este de 3-7 zile lucratoare.

Colantarea spatiilor comerciale si sablarea geamurilor sunt doua tehnici populare de decorare a spatiilor interioare si exterioare, utilizate atat pentru crearea unui ambient placut cat si pentru promovarea afacerilor si a produselor.


Colantarea spatiilor comerciale se realizeaza prin aplicarea unui autocolant special pe pereti, usi sau alte suprafete din interiorul unui magazin sau alte spatii comerciale. Autocolantul poate fi imprimat cu o imagine sau un mesaj publicitar si poate fi personalizat in functie de nevoile afacerii sau ale produselor promovate.


Autocolantele se pot imprima folosind tehnologii precum serigrafia, tampografia sau digital. Serigrafia este o tehnologie clasica de imprimare, care foloseste o matrita si vopsele speciale pentru a transfera imaginea sau mesajul pe autocolant. Tampografia este o tehnologie moderna, care foloseste un tampon si vopsele speciale pentru a transfera imaginea sau mesajul pe autocolant. Imprimarea digitala este cea mai recenta tehnologie de imprimare, care foloseste un dispozitiv special pentru a transfera imaginea sau mesajul direct pe autocolant.
In ceea ce priveste modelele de autocolante, acestea pot fi personalizate in functie de nevoile afacerii sau ale produselor promovate.

 

Exista modele simple, cu un singur mesaj si culoare, precum si modele complexe, cu mai multe imagini si mesaje. Este important sa se tina cont de faptul ca autocolantul trebuie sa fie clar si usor de inteles, astfel incat mesajul sa poata fi receptionat rapid de catre clienti.


Sablarea geamurilor este o tehnica de decorare a geamurilor care consta in aplicarea unui model sau a unui mesaj pe suprafata geamului prin sablare. Acest model poate fi realizat folosind sablare cu sablare sau sablare cu laser, iar imaginea sau mesajul poate fi imprimat prin serigrafie, tampografie sau imprimare digitala.
In ceea ce priveste modelele, acestea pot fi personalizate in functie de nevoile afacerii sau ale produselor promovate. Este important sa se tina cont de faptul ca sablarea geamurilor trebuie sa fie clar si usor de inteles, astfel incat mesajul sa poata fi receptionat rapid de catre cei care trec pe langa geam.


In concluzie, colantarea spatiilor comerciale si sablarea geamurilor sunt doua tehnici eficiente de promovare a afacerii

bottom of page