ClickCease
top of page
Firmele mari aleg sa lucreze cu noi!
Livrare rapida, calitate garantata! Preturi de producator !
6018074d8f41d9f6d804bfc7_trustedsite_logo.png
8148456.png
Quality-Assurance2.png
iso.png
casete luminoase

 FIRME SI CASETE LUMINOASE 

Producator de firme si casete luminoase

Producem firme luminoase la orice tip si la orice dimensiune: firme luminoase din profil aluminiu, cu o singura fata luminoasa sau firma luminoasa ambele fete in functia de cererea clientului, din plexiglass sau backlit. Oferim serviciu de montaj si transport.
Termenul pentru productia firmelor luminoase este de 3-5 zile, in cazul comenzilor de montaj pentru firmele luminoase, acestea se programeaza in functie de vreme si disponibilitatea echipelor de montaj.

OFERIM  PRODUCTIE SI MONTAJ IN BUCURESTI, PLOIESTI, TIMISOARA, CLUJ, ARAD, CRAIOVA, IASI SI CONSTANTA

Producator de firme si casete luminoase

Producem, transportam si montam firme luminoase in toata tara.

Modele de firma luminoasa:

- Firma luminoasa, iluminare o fata din plexiglas la dimensiuni mai mici de 300 cm, sau din backlit la dimensiuni mai mari de 300 cm

- Firma luminoasa dubla fata, iluminare led, cu structura de prindere in lateral sau in tavan.

- Firme luminoase tip totem, cu structura metalica, iluminare o fata sau ambele fete .

- Firme luminoase forme neregulate (casete luminoase rotunde, ovale, sau alte forme dorite de client)

- Firme luminoase din bond, cu iluminare text (ales de client)

Cum comand o firma luminoasa ?

Puteti comanda o firma luminoasa pe mail vanzari@productie-publicitara.eu, telefonic la numarul 0765.491.597 sau pe Whatsapp.

Termenul de executie este de 3-7 zile lucratoare.

Totul despre firme si casete luminoase. Firma luminoasa personalizata dupa gustul clientului

Firmele luminoase sunt unitati de afisare publicitara, folosite pentru a promova produsele sau serviciile unei companii. Acestea sunt compuse dintr-un cadru si o sursa de iluminat, fiind utilizate pentru a atrage atentia potentialilor clienti si a transmite un mesaj clar despre identitatea unei marci.


Casetele luminoase cu iluminare LED sunt o varianta populara a firmelor luminoase, oferind avantaje precum costuri mai reduse de intretinere, durabilitate si eficienta energetica. Acestea functioneaza prin utilizarea diodei LED, care emit lumina prin intermediul unui circuit electric. Iluminarea LED poate fi reglata pentru a crea diferite efecte de lumina, cum ar fi lumina intermitenta sau lumina constanta.
In ceea ce priveste productia de firme luminoase, aceasta poate fi realizata prin diferite tehnologii, cum ar fi gravura laser, printare digitala sau serigrafie.

 

Fiecare tehnologie are avantajele sale si poate fi ales in functie de necesitatile si preferintele clientului.

In ceea ce priveste modelele de casete luminoase cu iluminare LED, acestea pot fi personalizate in functie de dimensiune, forma si design.

 

Unele dintre modelele populare incluse casete luminoase cu forma dreptunghiulara sau rotunda, cu iluminare uniforma sau cu iluminare prin intermediul unui model sau logo. De asemenea, casetele luminoase pot fi fabricate din diferite materiale, cum ar fi aluminiu sau plastic, si pot fi acoperite cu folie de protectie pentru a preveni deteriorarea.


In concluzie, firma luminoasa cu iluminare LED sunt o optiune eficienta si atractiva pentru afisarea publicitara, oferind costuri reduse de intretinere si durabilitate. Cu numeroase modele si tehnologii disponibile pentru productie, acestea pot fi personalizate in functie de necesitatile si preferintele fiecarei companii.

bottom of page