ClickCease
top of page
firme-luminoase-led.jp2

Casete luminoase

Producem casete luminoase din plexiglas sau backlit atat pentru interior cat si pentru exterior.

Casetele luminoase pot avea orice dimensiune sau forma, mai jos dam exemple de pret doar pentru casete luminoase standard, pentru o oferta personalizata contactati-ne!

Oferim serviciu de productie, montaj si grafica!

Casetele luminoase - Ce sunt ele ?

Casetele luminoase din profil de aluminiu si iluminare LED sunt tipuri de display-uri luminoase utilizate pentru afișarea informațiilor, reclamelor sau a elementelor decorative.

 

Acestea sunt fabricate din profil de aluminiu, care ofera o rezistenta buna si o durabilitate ridicata, si sunt iluminate prin intermediul LED-urilor, oferind un consum redus de energie si o eficienta energetica ridicata.

Procesul de fabricare a acestor casete luminoase consta in taierea profilului de aluminiu la dimensiunile dorite, apoi acesta este prelucrat prin sudura si asamblare pentru a forma forma dorita. Dupa aceasta, caseta este acoperita cu o folie opaca sau translucenta, in functie de necesitatile clientului, care va fi folosita ca suport pentru autocolant sau imprimare directa.

In ceea ce priveste personalizarea autocolantului casetei, acesta poate fi realizat prin intermediul unui software de design grafic sau prin intermediul unui furnizor specializat. Este important de mentionat ca pentru a obtine un rezultat optim, se recomanda utilizarea unui material de calitate pentru autocolant, astfel incat acesta sa fie rezistent la uzura si sa aiba o durabilitate ridicata.

In concluzie, casetele luminoase din profil de aluminiu si iluminare LED sunt un produs versatil si eficient, care poate fi personalizat prin intermediul autocolantului, oferind o sursa de iluminare puternica si o imagine de calitate pentru afisarea informatiilor sau reclamelor.

Cere oferta de pret

Program Luni-Duminica

08:00 - 23:00

0765 491 597

Preturi casete luminoase

Caseta luminoasa 80 cm x 50 cm - 590 lei

Caseta luminoasa 100 cm x 50 cm - 735 lei

Caseta luminoasa 100 cm x 100 cm - 1400 lei

Caseta luminoasa 150 cm x 75 cm - 1550 lei

Caseta luminoasa 150 cm x 100 cm - 2070 lei

Caseta luminoasa 200 cm x 100 cm - 2690 lei

Caseta luminoasa 300 cm x 100 cm - 3950 lei

bottom of page