ClickCease
top of page
firma-luminoasa-backlit.jp2

Firme luminoase - Preturi si modele

La Graph Productie suntem specializați în producția de firme luminoase din plexiglas sau alucobond și firme iluminate cu module led simplă față sau dublă față. Ne străduim să le oferim clienților noștri cele mai bune produse și servicii, de aceea utilizăm numai materiale de înaltă calitate și cele mai noi tehnologii în producția noastră.

Doar o firmă luminoasă bine aleasă și proiectată corespunzător poate să atragă atenția clienților dvs. La Graph Productie suntem experți în producția de firme luminoase din plexiglas și firme iluminate cu module led, cu o experiență vastă în domeniu și soluții inovatoare care să vă ajute să vă dezvoltați afacerea. Contactați-ne astăzi pentru a obține cea mai bună ofertă și să ne lăsați să vă ajutăm să vă faceți văzut.

caseta-luminoasa_edited.jpg

Firme luminoase

Firme luminoase cu fata din plexiglas, iluminare module led rezistente la apa, profil aluminiu de 7, 10 sau 12 mm. Firme luminoase pot fi simpla fata sau dubla fata.

firma-luminoasa-halou_edited.jpg

Firme luminoase alte forme

Firme luminoase iluminate cu module led, forme rotunde, patrate sau orice alta forma. Iluminarea firmelor luminoase se poate face frontal sau in halou.

firme-luminoase-dibond_edited.jpg

Firme luminoase alucobond

Firme luminoase casetate din alucobond cu litere din plexiglas incastrate. Se pot adauga litere volumetrice iluminate frontal sau halou.

Modele si preturi firme luminoase

Firmele luminoase au mai multe modele:

1. Firme luminoase cu fata de plexiglas

2. Firme luminoase cu fata de backlit banner pentru dimensiuni mari

3. Firme luminoase textil pentru interior

4. Firme luminoase din alucobond

5. Firme luminoase tip consola, dubla fata

6. Firme luminoase prolight

Pretul pentru firme luminoase se calculeaza in functie de dimensiunea si materialele dorite, cat si de termenul predarii.

Vezi si:

Waiting Room

0765 491 597

  • White Facebook Icon

Portofoliu

bottom of page