ClickCease
top of page
tablouri-canvas.jp2

Tablouri canvas

Producem tablouri canvas din panza de bumbac/poliester. Personalizam tablourile canvas prin imprimare a panzei.

Tablouri personalizate prin imprimare la o calitate superioara si un pret corect, mai jos dam exemple de pret doar pentru tablouri canvas standard, pentru o oferta personalizata contactati-ne!

Oferim serviciu de productie, montaj si grafica!

Tablouri canvas - Ce sunt ele ?

Productia de tablouri canvas printate si personalizate se refera la procesul de creare a unor imagini imprimate pe material canvas, care sunt apoi montate pe cadre de lemn sau alte materiale. Acestea pot fi personalizate prin adăugarea de text, logo-uri sau alte imagini, astfel încât să fie unice și să reflecte personalitatea sau stilul fiecărui client.

Procesul de producție începe cu crearea sau alegerea unei imagini sau a unui design. Acesta poate fi realizat prin fotografiere, creare digitală sau selectare dintr-o bibliotecă de imagini. Următorul pas este pregătirea imaginii pentru imprimare, care poate include editarea culorilor și a dimensiunilor.

După pregătire, imaginea este imprimată pe material canvas cu ajutorul unei imprimante digitale speciale, care folosește cerneala de inalta calitate pentru a asigura rezultate clare și detaliate. Materialul canvas este apoi montat pe o cadră de lemn sau alt material, astfel încât să poată fi atârnat pe perete.

În cazul tablourilor personalizate, acestea pot fi personalizate prin adăugarea de text, logo-uri sau alte imagini. Acest lucru se poate face prin intermediul programelor de design sau prin colaborare cu un designer grafic.

Procesul de producție al tablourilor canvas printate si personalizate poate dura de la câteva zile la câteva săptămâni, în funcție de complexitatea design-ului și de numărul de comenzi. Rezultatul final este un tablou unic și personalizat, care poate fi utilizat pentru decorarea casei sau a biroului sau ca un cadou special pentru prieteni sau familie.

În concluzie, producția de tablouri canvas printate si personalizate reprezintă un proces tehnic și creativ, care combină tehnologia avansată cu talentul artistic pentru a crea imagini unice și personalizate. Acestea sunt o modalitate excelentă de a adăuga personalitate și stil unei incinte, fie acasă sau la birou.

Cere oferta de pret

Program Luni-Duminica

08:00 - 23:00

0765 491 597

Preturi tablouri canvas

Tablouri canvas standard - de la 33e/mp

Multicanvas personalizat (mai multe piese) - de la 45e/mp

bottom of page