top of page

Litere volumetrice din polistiren - Pret litere polistiren

Producem litere din polistiren, naturale sau polistiren vopsit. Pentru detalii sau a plasa o comanda ne puteti suna la 0765.491.597 sau pe mail vanzari@productie-publicitara.eu program non stop!

litere volumetrice din polistiren
litere volumetrice din polistiren

Literele volumetrice din polistiren sunt tipuri de litere sau forme tridimensionale care sunt realizate din polistiren expandat, un material usor, durabil si accesibil din punct de vedere al costului. Acestea sunt utilizate in mod frecvent in semne, reclame sau decorațiuni, precum si pentru crearea unor forme sau modele in interiorul sau exteriorul clădirilor.


Producerea de litere volumetrice din polistiren se realizează prin turnarea unei soluții de polistiren expandat intr-o formă personalizată, care se lasă să se usuce și să se curețe. Forma personalizată poate fi creată din lemn, metal sau orice alt material rezistent la uzura, în funcție de necesitățile proiectului. După turnare și uscare, forma poate fi tăiată, finisată și prelucrată astfel încât să obținem forma dorită.


litere din polistiren
litere din polistiren

Literele volumetrice din polistiren pot fi vopsite, cu o vopsea specială pentru polistiren sau cu o vopsea obișnuită pentru materiale de construcție. Este important să se aleagă o vopsea rezistentă la intemperii și la uzura, în cazul în care acestea sunt utilizate în exterior.


In concluzie, literele volumetrice din polistiren sunt o alegere populară pentru proiecte de semne și reclame datorită costului lor accesibil, durabilității și ușurinței de personalizare. Este important să se aleagă o metodă adecvată de vopsire pentru a le proteja de intemperii și uzura, dacă sunt utilizate în exterior.

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page