ClickCease
top of page
litere-volumetrice-led.jp2

Litere volumetrice iluminate led

La Graph Productie ne mândrim cu producția de litere volumetrice iluminate, cu tehnologie LED frontal sau halou, pentru a ne asigura că produsele noastre oferă un impact maxim și îmbunătățesc vizibilitatea afacerii dumneavoastră. Noi producem diverse tipuri de litere volumetrice, de la cele mai simple la cele mai complexe. Cu o combinație de tehnologie modernă și mânuirea unei echipe de experți, ne asigurăm că fiecare literă este făcută cu o atenție deosebită la detalii, astfel încât să fie perfectă în orice dimensiune aleasă. Contactați-ne astăzi pentru a discuta opțiunile noastre!

Graph Productie produce cu pasiune și dedicare litere volumetrice iluminate, care acoperă diverse stiluri și opțiuni de iluminare LED frontal sau halou. Fiecare literă volumetrică este creată de mână cu cea mai mare grijă și utilizând tehnologia la cel mai înalt nivel. Utilizăm materiale de cea mai bună calitate și ne asigurăm că fiecare literă este exact așa cum și-a dorit clientul. Suntem aici să ajutăm și să vă oferim orice s-ar putea dori, fie că este personalizarea sau pur și simplu să vă ajutăm să alegeți tipul de literă volumetrică potrivită pentru afacerea dumneavoastră.

litere-volumetrice.jp2

Litere volumetrice iluminate

Litere volumetrice iluminate led cald, rece sau rgb, din plexiglas. Cantul literelor poate fi din plexiglas, tabla, forex sau als.

litere-volumetrice-halou.jp2

Litere volumetrice halou

Litere volumetrice iluminate halou cu lumina rece, calda sau rgb. Literele volumetrice se pot prinde pe alucobond sau structura metalica.

logo-volumetric-halou.jp2

Logo volumetric iluminat

Logo volumetric din plexiglas, iluminat frontal sau halou, iluminarea logo ului volumetric poate fi calda, rece sau rgb.

Modele si preturi litere volumetrice

Modele de litere volumetrice:

1. Litere volumetrice neiluminate

2. Litere volumetrice iluminate frontal

3. Litere volumetrice iluminare cant

4. Litere volumetrice halou

5. Logo volumetric

6. Litere volumetrice din banda led

Pretul literelor volumetrice difera in functie de dimensiune si forma.

Vezi si:

Waiting Room

0765 491 597

  • White Facebook Icon

Portofoliu

bottom of page