ClickCease
top of page
expozitionale.jp2

Roll-up

Roll Up-ul este un produs publicitar versatil si eficient, care se utilizeaza pentru promovarea afacerilor si a produselor. Acesta consta dintr-un panou publicitar tip banner, care se poate rula si depozita cu usurinta.

Roll Up-ul este alcatuit dintr-un material subtire si rezistent, cum ar fi PVC-ul sau poliesterul, care este imprimat cu design-ul dorit de catre client.

 

Design-ul poate include informatii despre companie, logo-ul afacerii, slogan-ul sau orice alt mesaj promotional dorit.

Roll up - Ce sunt ele ?

Roll Up-ul se poate utiliza in mai multe locatii, cum ar fi expozitii, conferinte sau chiar in interiorul magazinelor. Acesta poate fi setat rapid si usor, fara a necesita instrumente speciale sau echipamente suplimentare.

In plus, Roll Up-ul poate fi personalizat in functie de necesitatile fiecarei afaceri in parte. De exemplu, poate fi ales un material mai gros si mai rezistent pentru utilizare in exterior, sau poate fi optat pentru un design mai elaborat pentru a atrage atentia asupra mesajului promotional.

Un alt avantaj al Roll Up-ului este portabilitatea sa. Acesta poate fi transportat cu usurinta, fiind usor de depozitat si de transportat dintr-un loc in altul. In plus, acesta poate fi utilizat la mai multe evenimente, in locatii diferite, fara a fi necesara investitia in materiale publicitare suplimentare.

In ceea ce priveste costul, Roll Up-ul poate fi o solutie rentabila pentru afacerile care doresc sa isi promoveze produsele sau serviciile. Deoarece poate fi personalizat in functie de necesitatile fiecarei afaceri, costul poate fi adaptat bugetului disponibil.

In concluzie, Roll Up-ul este un produs publicitar versatil si eficient, care poate fi personalizat in functie de necesitatile fiecarei afaceri. Acesta poate fi utilizat la mai multe evenimente, poate fi transportat cu usurinta si poate fi o solutie rentabila pentru promovarea afacerilor si a produselor.

Cere oferta de pret

Program Luni-Duminica

08:00 - 23:00

0765 491 597

Preturi roll up

Roll up 85 x 200 - 170 lei

Roll up 100 x 200 - 230 lei

Roll up 120 x 200 - 310 lei

bottom of page