ClickCease
top of page

Litere volumetrice - litere volumetrice iluminare halou

Literele volumetrice din plexiglas cu iluminare în halou sunt un tip de tiparire cu litere volumetrice care utilizează plexiglas sau policarbonat pentru a forma caracterele şi o sursă de iluminare în jurul acestora pentru a crea un "halo" sau o aura în jurul literelor.

Litere volumetrice iluminare halou
Litere volumetrice iluminare halou

Acest tip de iluminare creează o efect de lumină care atrage atenţia şi poate fi văzut de la o distanţă mare, făcându-l ideal pentru utilizare în afişarea de semne exterioare sau în interior.

Materialul plexiglas sau policarbonat folosit pentru acest tip de litere volumetrice poate fi curbat sau modelat în forma dorită, făcându-l versatil pentru a se potrivi cu un design specific sau formă. De asemenea, acest material este rezistent la intemperii, astfel încât semnele pot fi utilizate în afara, indiferent de condiţiile meteorologice.


Literele volumetrice iluminate LED sunt, de asemenea, un tip popular de tiparire cu litere volumetrice. Acestea utilizează LED-uri pentru a ilumina literele volumetrice din diferite materiale, cum ar fi metalul sau materialul acrilic. LED-urile oferă o sursă de iluminare puternică şi eficientă energetic, astfel încât acest tip de litere volumetrice sunt ideale pentru afişarea de semne interioare sau exterioare.

Litere volumetrice iluminare halou
Litere volumetrice iluminare halou

Un avantaj major al utilizării LED-urilor pentru iluminat litere volumetrice este durata lor de viaţă lungă. LED-urile pot fi utilizate pentru perioade lungi de timp fără a necesita înlocuirea frecventă a surselor de iluminat, astfel încât acest tip de litere volumetrice sunt un investiţie durabilă.


De asemenea, LED-urile sunt, de obicei, mai eficiente energetic decât alte surse de iluminat, astfel încât costurile asociate cu utilizarea acestora sunt, de obicei, mai mici.

În concluzie, literele volumetrice din plexiglas cu iluminare în halou şi literele volumetrice iluminate LED sunt ambele opţiuni populare pentru tiparirea de litere volumetrice. Fiecare opţiune oferă avantaje specifice şi pot fi utilizate

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page