ClickCease
top of page

Sablari geamuri si vitrine | Preturi si modele sablare

Sablarea geamurilor este un proces de finisare a suprafetelor de sticla prin gravarea acestora cu ajutorul abrazivelor. Rezultatul final - sablarea - este o textura fina si opaca, care permite lumina sa treaca prin geam, dar care previne vederea prin acesta.

sablare usa
sablare usa

Exista mai multe modele de sablare disponibile, inclusiv modele simple si elegante, precum si modele mai complexe care pot fi personalizate pentru a se potrivi cu designul si stilul unei incaperi sau al unui produs. De exemplu, se pot grava modele geometrice, flori, animale sau chiar logo-uri personalizate.


Procesul de personalizare a autocolantului numit sablare poate fi realizat prin intermediul unui software specializat, care poate fi folosit pentru a crea modele unice si personalizate, bazate pe preferintele si necesitatile clientului. Aceste modele pot fi apoi imprimate pe folia de autocolant si aplicate pe geam, oferind astfel o solutie eleganta si durabila pentru finisarea suprafetelor de sticla.

Sablarea geamuri si usi
Sablarea geamuri si usi

In ceea ce priveste procesul de sablare propriu-zis, acesta incepe cu pregatirea suprafetei de sticla, care trebuie sa fie curatata si degresata inainte de a fi sablata. Urmatorul pas consta in aplicarea modelului pe suprafata de sticla, prin intermediul unui autocolant special sau prin intermediul unui film de protecție special.


Dupa ce sablarea este finalizata, autocolantul sau filmul de protecție sunt indepartate, lasand la vedere finisajul sablat. In final, geamul poate fi tratat cu un lac protectiv, care ajuta la prelungirea durabilitatii si a rezistentei acestuia la zgarieturi si uzura.


In concluzie, sablarea geamurilor poate fi un proces elegant si durabil de finisare a suprafetelor de sticla, care poate fi personalizat pentru a se potrivi cu designul si stilul unei incaperi sau al unui produs.

264 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page