ClickCease
top of page

Colantare geamuri si vitrine | Autocolant one way vision

Autocolantul pentru geamuri One Way Vision este un tip de autocolant cu gauri special conceput pentru a permite vizibilitatea prin geam, în același timp oprind vizibilitatea 60% de afara.

Autocolant one way vision
Autocolant one way vision

Acest tip de autocolant este folosit adesea pe clădirile comerciale, pentru a oferi o atmosferă mai privată în interior, fără a afecta capacitatea de vizualizare a afișajelor sau a produselor din interior.


Colantarea geamurilor și vitrinelor cu acest tip de autocolant poate fi realizată prin intermediul unui proces profesional de aplicare. Acest proces începe prin curățarea și pregătirea suprafețelor geamurilor sau vitrinelor, astfel încât să fie libere de orice urme sau impurități. Următorul pas este masurarea cu atentie a dimensiunilor geamurilor sau vitrinelor și taierea autocolantului la dimensiunile necesare.


Colantare cu window graphic
Colantare cu window graphic

Aplicarea autocolantului se face prin intermediul unui rol de aplicare, cu ajutorul căruia se aplică autocolantul pe suprafața geamurilor sau vitrinelor, începând din centrul acestora și mers înspre margini. Este important să se evite orice bule sau pliuri în timpul procesului de aplicare. După aplicare, autocolantul poate fi finisat prin tăierea marginilor, astfel încât să fie perfect adaptat la forma geamurilor sau vitrinelor.


Procesul de imprimare a autocolantului poate fi realizat prin intermediul unei imprimante speciale de mari dimensiuni. Acest proces începe prin crearea unui design grafic personalizat, care poate include logo-uri, text sau orice alt element dorit. Următorul pas este transferarea acestui design pe autocolant prin intermediul imprimantei, utilizând culori speciale, rezistente la intemperii si la actiunea razelor UV.


Autocolantul imprimat poate fi apoi aplicat pe geamurile sau vitrinele dorite, oferind o prezentare profesională și atractivă a afacerii dvs. Autocolantul One Way Vision poate fi utilizat pe termen lung, fiind rezistent la intemperii si la actiunea razelor UV, astfel încât să poată rezista la condițiile climatice dure.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page