ClickCease
top of page

Firme luminoase - Preturi si modele firme luminoase led

Productie de firme luminoase - Preturi si modele de firme luminoase led

Producția de firme luminoase cu iluminare LED din plexiglas și profil de aluminiu reprezintă o industrie în creștere, datorită popularității acestor produse în diverse domenii, precum publicitatea, branding-ul și semnalistica. În cele ce urmează, vom explora în detaliu acest proces complex, punând în lumină fiecare etapă a producției, materialele implicate, tehnologiile utilizate și avantajele acestor produse.


CERE O OFERTA DE PRET PENTRU FIRME LUMINOASE

0765 491 597 - MARIN DAN

vanzari@productie-publicitara.eu


Productie de firme luminoase - Preturi si modele de firme luminoase led

Firmele luminoase cu iluminare LED reprezintă o modalitate eficientă de a atrage atenția asupra unui brand sau afaceri, indiferent de tipul acestora. Ele pot fi utilizate într-o gamă variată de contexte, de la reclame stradale la semnalistica interioară și exterioară a afacerilor. Producția acestor firme este o artă în sine, care implică cunoștințe tehnice și experiență în lucrul cu materialele și echipamentele necesare. Materialele cheie folosite în producția de firme luminoase includ plexiglasul și profilul de aluminiu. Plexiglasul, un material plastic transparent, este adesea ales pentru fațadele și panourile laterale ale firmelor, deoarece este durabil, ușor de prelucrat și permite trecerea luminii LED. Profilul de aluminiu este utilizat pentru a crea structura de susținere a firmei, asigurându-i stabilitate și rezistență la condițiile meteo.

firme luminoase led
firme luminoase

Producția de firme luminoase începe cu proiectarea. Designerii creează un plan detaliat al aspectului firmei, luând în considerare dimensiunea, forma, tipul de iluminare LED și culoarea plexiglasului. De asemenea, trebuie să se ia în calcul cerințele legale privind semnalistica și publicitatea stradală, în funcție de locația în care va fi amplasată firma. După ce proiectul este finalizat, se trece la etapa de aprovizionare a materialelor. Plexiglasul este ales în funcție de grosimea și culoarea dorită. După aceea, se taie și se prelucrează pentru a se potrivi dimensiunilor specificate în proiect. Profilul de aluminiu este de asemenea tăiat și prelucrat pentru a crea structura de suport.

firme luminoase
firme luminoase

Iluminarea LED este un element esențial într-o firmă luminoasă. LED-urile sunt alese în funcție de luminozitatea dorită și de consumul de energie. Ele sunt plasate în panoul de plexiglas și conectate la un sistem electric care va alimenta iluminarea. Controlul iluminării poate fi programat astfel încât firma să se aprindă și să se stingă automat în funcție de orarul specificat de client. În paralel, se pregătește structura de suport din aluminiu. Aceasta trebuie să fie rezistentă la intemperii și să poată susține panoul de plexiglas. După prelucrarea profilului de aluminiu, se adaugă conexiuni și suporturi pentru iluminare LED. Asamblarea firmei se face cu atenție și precizie. Panoul de plexiglas este montat în structura de aluminiu, iar cablurile LED sunt conectate la sursa de energie. Se fac teste pentru a asigura că iluminarea funcționează corespunzător și că panoul de plexiglas este în poziția corectă. După finalizarea asamblării, firma luminoasă poate fi instalată în locația specificată de client. Aceasta implică de obicei montarea firmei pe un perete, un panou sau o structură specială, precum un stâlp sau o trecere pietonală. Instalarea trebuie să fie realizată în conformitate cu regulamentele locale și naționale privind publicitatea stradală și siguranța.


Modele si preturi firme luminoase:


- firme luminoase plexiglas

- firme luminoase alucobond

- firme luminoase textil

- firme luminoase backlit

- firme luminoase dubla fata

- firme luminoase cu litere volumetrice


Preturile pentru firmele luminoase difera in functie de dimensiuni si materialele dorite.

Pentru toate detaliile va stam la dispozitie 24/7 la numarul de telefon 0765 491 597 sau pe mail vanzari@productie-publicitara.eu


Producem si montam firme luminoase in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Constanta, Targoviste, Ploiesti, Iasi, Arad, Brasov, Sibiu.


Vezi si:


Postări recente

Afișează-le pe toate

コメント


bottom of page